Intensiva veckor

Kommentera
Hej!

Äntligen tillbaka. Som rubriken lyder, intensiva veckor, är verkligen rätt ord för de senaste veckorna som passerat. Tentaplugg, födelsedagskalas, födelsedagsfirande, mycket träning och en katt som mått mindre bra... Förra måndagen drog två nya kurser igång på universitetet och det har varit full fart från start, två svåra kurser som kräver att man hänger med från början. Detta innebär mycket plugg efter skoltid samt mycket plugg i skolan eftersom det är mycket schemalagt. Intensivt men kul!

Mindre kul är att Boris åkt på en urinvägsinfektion som inte vill ge med sig så imorgon ska vi tillbaka till veterinären för tredje gången. Tråkigt och jobbigt när ens "bebis" inte mår bra och det när det inte blir bättre. Men vi hoppas på det bästa imorgon när vi träffar veterinären.

Träningen flyter på bra och jag har bra flyt i både simning och löpning just nu. Fokus den här hösten har varit löpning och det har jag verkligen fått till, mycket kul när man märker att det går framåt. Extra nöjd med lördagens långpass som kändes bra hela vägen, 20,5km i 5:15 fart tillsammans med Akele, mycket kul pass! I december börjar jag med regelbundna cykelpass, nu har det bara blivit cykel när jag känt för det eftersom löpningen har tagit upp mest fokus. 

Imorgon är det skola fram till 17 och sen är det dags för intervaller med Akele, ser fram emot det!  (null)
Lilla gubben som inte mår bra. Men mysa det vill han göra nästintill hela tiden, speciellt när Mammi pluggar.
(null)

(null)